جلوگیری از سرطان با مصرف شلغم در زمستان

تاثیر امراض قندی بر چشمها
۲۳/۱۱/۱۳۹۵
۱۰ مکمل برتر کاردیو برای تقویت عملکردتان
۳۰/۱۱/۱۳۹۵

جلوگیری از سرطان با مصرف شلغم در زمستان

شلغم که در دسته بندی سبزی ها قرار دارد یکی از مواد بسیار مفید برای جلوگیری از بروز سرطان و پیشگیری و درمان سرماخوردگی است که به گفته محققان مصرف آن در فصل زمستان بسیار مفید است و با مصرف این ماده میزان مورد نیاز بدن به ویتامین c نیز تامین می شود.یک نوع سبزی داریم به نام شلغم که ریشه ای میباشد و به ۳ رنگ سفید،سبز و بنفش پدید می آید.شغلم برگ های ناصافی دارد و بریدگی هایش زیاد میباشد.شلغم یکی از سبزی های مهم است که از خاصیت های معدنی و ویتامین های گوناگون بهره می برد و هر ۱۰۰ گرم آن ویتامین C به مقدار ۳۶ میلی گرم را در خود جای داده است.
شلغم در فصل سرما دارای فواید بسیاری است که می تواند علاوه بر جلوگیری از سرما خوردگی،از بروز سرطان هم جلوگیری کند.
علاوه بر این در تحقیقات مختلفی ثابت شده، مصرف این سبزی و عصاره آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان و برخی از بیماری های عفونی موثر است.یکی از این مواد ضد سرطان که در شلغم وجود دارد، « گلوکوسینولیت ها » نام دارند.
سبزی های شلغمی از قبیل کلم برگی و اسفناج ، جزء این گیاهان سبز و پر برگ اند و مشاهده شده ، در بین جمعیتی که این سبزی ها جزء بیشترین مواد غذایی مورد مصرفشان است ، میزان ابتلای آنان به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه کم بوده است.
مقداری از شلغم معمولی و شلغم روغنی ( منداب ) را به صورت خام بخورید . چرا که پختن ، سبب از بین رفتن « گلوکوسینولیت » در آنها می شود.


شلغم یکی از بقولات بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزء مواد غذایی بسیار با ارزش به حساب می آید . شلغم یکی از پاک کننده ها و سازنده های خون بوده و چنان که گفته شد ،املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند سرطان می شود.
هم چنین شوره موجود درآن باعث تصفیه خون و دفاع از بدن در برابر بیماریهای عفونی می شود. پتاسیم موجود در شلغم، چربی را خنثی می کند و ارسنیک آن در در تشکیل گلبول های سفید و قرمز خون دخالت مستقیم دارد.
شلغم اثر مفید و موثری در درمان بیماری های تنفسی دارد. برای این منظور از سوپ یا آش آن استفاده می شود . از طرفی فسفر موجود در شلغم موجب تقویت یاخته های عصبی می شود. نه تنها در برگ شلغم مقدار زیادی کلسیم وجود دارد بلکه علاوه بر آن ، این گیاه حاوی مقدار زیادی آهن و مس نیز هست که سبب ازدیاد خون به ویژه هموگلوبین می شود. به هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره تر باشد ، ید بیشتری در آن هست. همچنین وجود ویتامین هایA , B , C ، در برگ و ریشه آن به خوبی نشانگر نقش موثر و مهم آن در حفظ تعادل عصبی و به خصوص در تعادل تغذیه ی آن است.
مصرف شلغم افراد را در برابر بیماری‌های پوستی بیمه می‌کند و در بهبود جوش صورت موثر است. افرادی که مبتلا به جوش صورت و اگزما هستند، چنانچه هر روز مقدار کمی شلغم خام بخورند نیاز بدن آن‌ها به گوگرد برطرف شده و در نتیجه جوش صورت آن‌ها از بین خواهد رفت.
* سبزی های شلغمی از قبیل کلم برگی و اسفناج ، جزء گیاهان سبز و پر برگ اند و مشاهده شده ، در بین جمعیتی که این سبزی ها جزء بیشترین مواد غذایی مورد مصرفشان است ، میزان ابتلای آنان به انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه کم بوده است .
* شلغم آرام‌بخش و ترمیم‌کننده سریع زخم‌ها بوده و برای تقویت کبد مفید است.
* به علت داشتن فیبر، پاک‌کننده قوی روده‌هاست و خواص تسکین‌دهنده شلغم، آن را به داروی طبیعی خواب‌آور تبدیل کرده است. برای بهبودی شقاق، شستشوی ناحیه مبتلا با آب جوشانده شلغم مفید است.
* شلغم به علت داشتن ویتامین های A , B , C ، بر نور چشم و قدرت بینایی می افزاید.
* شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می کند.
* ریشه شلغم اثر نرم کنندگی دارد و در رفع سیاه سرفه و آسم به صورت جوشانده های غلیظ و مخلوط با عسل ، مورد استفاده قرار می گیرد.
* قرقره کردن آب شلغم گلودردهای باکتریایی را تسکین می‌دهد.
* موادمغذی موجود در شلغم از جمله بهترین مواد غذایی برای تشکیل بافت های استخوانی در بدن هستند. از این رو مصرف این سبزی در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.
* شلغم حاوی فسفر ، کلسیم ، آهن و ویتامین های B , C است و سبب افزایش نیروی جنسی و تقویت عمومی بدن می شود.

این مقاله را دوست داشتید؟ آنرا به اشتراک بگذارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eyd-fetr7%