روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست

روش تشخیص دیابت
خطر دیابت شما را نیز تهدید میکند
۱۳/۰۴/۱۳۹۵
Sleep as Android
Sleep as Android 20160629
۱۳/۰۴/۱۳۹۵
پخت و پز با روغن زیتون

روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول ها )، چربی های غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد، بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟

زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین تری نسبت به دیگر روغن ها است ( نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای ۳۶۵ و ۴۲۰ درجه است ). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود.

پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید. البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بروزرسانی موجودی فروشگاه هستیم!